PRISER

SUND KOST NU

PRISER:

Vi starter med en samtale / kostvejledning, med at måle og veje dig. Du vil også blive bedt om at udfylde nogle skemaer, så jeg kan se hvad du spiser ved forløbet start. Det er vigtigt at være helt åben og realistisk når du udfylder disse skemaer - for at hjælpe DIG ! 

- KOSTVEJLEDNING / SAMTALE

For at kunne give dig det bedste resultat, er det vigtigt for mig at få et overblik over, hvor du er nu, hvilke mål du har og hvordan du tænker at jeg kan skal hjælpe dig, for at nå dine mål. Min indgangsvinkel afhænger helt af hvor du er. Om det handler om vægtab, bedre søvn, mere energi eller bedre fordøjelse.


Pris:   525 kr.
- KOSTVEJLEDNING & TRÆNINGSPLAN

Vi mødes og sammensætter et fælles forløb for kost og motion, baseret på dine ønsker, behov samt erfaringer. Du bliver målt og vejet, til videre brug i forløbet. Udover startmødet, vil der være 2-4 gange opfølgning, hvor du opfølgningsvis, vil blive målt og vejet.


Pris:    1500 kr.

Varighed:  Vi mødes 2-4 gange, efter behov.- SLANKEHOLD 

Mål og vægt noteres, så vi kan følge udviklingen. Derudover snakker vi om hvad naturlig og sund mad er, og hvordan dette kan bidrage til vægttab. Ofte er der tale om en forkert kostsammensætning, som forhindrer det ønskede vægttab.


Pris:    2000 kr. / Op til 6 prs.

Varighed:  6 gange / Vi mødes hos mig.TILSÆT DE RIGTIGE VITAMINER / SAMTALE

Det er vigtigt,at få de rigtige vitamintilskud især, hvis man mangler energi eller har ondt nogen steder,eller spiser forkert/usundt mad.Så kommer man i underskud,så er de essentielle vitaminer/mineraler/antioxidanter og fiskeolie/hørfrø olie især vigtigt at få tilført hver dag,så du har energi og overskud til at klare din hverdag og lave de ting du holder af.


Vi gennemgår et skema hvor jeg undersøger om du har mangelsymptomer og du måske har nogen problemer med (fx.manglede energi, uren hud, diarré, søvnløshed, migræne, kramper, ingen appetit, hud+hår+negle, dit syn, styrke dit immunforsvar, stor lyst til sukker, eller tegn på for tidlig ældning, forstoppelse m.v. 

Og det kan jeg hjælpe dig med... 


Pris:    750 kr.- MINI FORLØB

Med et miniforløb får du en kostplan + et par gode effektive øvelser med som supplement, som gennemgåes sammen med kostplanen.


Pris:    1000 kr.

KOM IGANG

Kontakt mig - helt uforpligtende !


Mobil:                   60 71 23 28

Email:                    Brittriemer70@gmail.com

Adresse:              Ove Billesvej 20, 4340 Tølløse* Betaling via bank overførsel:   info vil fremgå på faktura

   eller Mobile Pay på nr. 83653CVR nr:  38956655