BAGGRUND

Baggrund:

Jeg hedder Britt Riemer, er 47 år og bor i det naturskønne Tølløse, med mine to børn.


Min passion for 'det sunde liv', startede tilbage i 2002, da jeg ventede min datter. I min graviditet tog jeg en del på, trods at jeg dyrkede masser af motion. Motion har altid været en naturlig del af mit liv.


MEN jeg spiste helt forkert. Jeg tillod mig selv for mange usunde snacks og mellemmåltider. Jeg tænkte slet ikke over hvad jeg puttede i munden. Jeg var jo overbevist om at jeg var et sundt menneske med al den motion jeg dyrkede. Det gik for alvor op for mig, hvor meget kombinationen af både motion og fornuftig kost hænger sammen.

For 7 år siden startede jeg på stenalderkost, hvilket var  en hel anden verden. Dette vækkede min interesse for kostsammensætning og motion. Stenalder kost er stadig en del af min kost idag, selvom jeg ikke kun lever efter én retning - Men er derimod inspireret af flere 'kostretninger' der passer ind i min hverdag.


Jeg lever ikke fanatisk efter nogen kur, men derimod sundt og varieret. Man kommer let i en fælde af 'ensartet' kost, som på sigt kan være hård for din krop. Vi har brug for lidt af det hele, det handler i virkeligheden om at få en grundlæggende sund tilgang til hvad man putter i munden.


Idag har jeg min ønskede vægt, som gevinst af en ændring af mine kostvaner og selvfølgelig min motion. Jeg har stadigvæk en lidt sød tand, men jeg prøver at holde den til en dag om ugen. Det er vigtigt at kunne leve uden det bliver surt, og hvis man stadig har behov for at 'hygge' så skal det også have en lille plads i det sunde liv.


UDDANNELSER/KURSER:


 1999:  Aerobic instruktør.

 2017:  Kostvejleder.

 2018:  sig farvel til din sukker trang

 2019:  Mikronæring specialist.

 2023:  Slankekost,vægttab og hormoner UDTALELSER:


 Elham Haddad

Hun fortæller Britt har hjulpet mig til en sundere livsstil,uden at jeg er gået på en restriktiv slankekur. Hele forløbet med Britt som min kostvejleder har været nemt og behageligt.Vi startede med at tage en snak om mine nuværende spisevaner samt min hverdag som helhed (familieliv, arbejde,fritid og søvn) Britt tilrettelagde herefter en skræddersyet kostplan til mig ,ud fra hvad jeg godt lide at spise,og hvad der passer nemt ind i min hverdag.Jeg talte også med Britt om mine motionsvaner hvortil hun havde nogle virkelig gode og let implementerbare tilføjelser.Livsstilsændringer er altid svære at implementere,men med Britts vejledning fandt jeg det over komme luft og ikke nær så tidskrævende som jeg initialt havde troet det ville være. Hilsen Elham haddad.


 Gitte Rasmussen

jeg vil gerne rose din kostvejleder opgave,jeg havde til formål at få en bedre kondi+ mere energi og tabe mig på kroppen,de forskellige steder.Dette blev en succes hos dig med anvisning om kost - vitaminer og træning.Jeg vil gerne anbefale dig og give dig max stjerner.Hvis det var muligt, ville jeg ønske lidt flere møder (fik det efterfølgende), ellers var det godt at være/gå hos dig... tilsidst Tak for din gode måde at være på og jeg har fået en del med videre i indtil videre af din viden. Hilsen Gitte Rasmussen.