PRISER

PRISER:     

Forløb:1 Kom iform,  For  dig som kan noget selv, men mangler et skub ,jeg vil gi dig opbakning, råd og jeg vil være med dig hele vejen , jeg kan hjælpe dig med gode træning øvelser, få dig igang med træning, vise dig hvilken øvelser, som er gode for din krop,og få pulsen op,og hvor tit du skal træne,du skal kunne følge med, det skal være sjovt,måske overskride nogle grænser,du kan træne hjemme og udenfor.Vi starter hvor du er, Fysisk aktivtet er for mig en selvfølge.  jeg har kun en krop,og jeg skylder min krop den bedst mulige vedligeholdelse...uanset hvor sundt man spiser,så må man aldrig glemme at motionerer. Hvis du ikke har tid til motion nu, så  skal du afsætte tid til sygdom senere..

(vi mødes 2 gange )

Pris: 450 kr.Forløb: 2   KOSTVEJLEDNING & TRÆNINGFORLØB

Vi mødes og sammensætter et fælles forløb for kost og motion, baseret på dine ønsker, behov samt erfaringer. Du bliver målt og vejet hver gang at vi mødes. Hvor er du nu, og hvilken vej vil du ,hvilken motion dyrker du? , Det er vigtigt, at du er ærlig og realistisk, når du skal udfylde en( kost-registrering) så jeg ved hvad du  spiser/drikker, så jeg har en ide om hvor jeg kan bedst hjælpe dig , jeg vil være med dig hele vejen,så har du brug et vægttab eller ønsker du at tage på, og få et indblik i, hvad er sund naturlig mad, som ik er ødelagt eller forbejdet.Sundhed for mig handler både om kost,væske,træning,faste og stabilt blodsukker,fordøjelse,søvn,energi,mental overskud og livskvalitet,så du kan få din krop i balance - det giver livsglæde og lyst til at være sund resten af livet.

jeg spiser selv sundt og lever efter de samme principper,som jeg selv giver videre til andre.. 


Pris:    1600 kr.

Varighed:  Vi mødes hos mig, ca. 4 gange (igennem et forløb på 3 mrd) Forløb: 3 kostvejledning

For at jeg bedst kan  hjælpe dig, med at nå dine mål,er det vigtigt at jeg ved hvad du spiser og drikker,dit søvn mønstre,fordøjelse, faste evt.motion hvor lidt og hvor meget? og det usunde snacks,din energi,overskud hvordan fungere din tarmflora,...vi gennemgår din kost,hvor jeg mener at vi kan få dig på rette vej,jeg giver dig råd / vejledning,så vi tilpasser din kost, hvor er du nu? og hvor vil du hen...(vi mødes 2 gange) (for dig som har noget erfaring med kost) ,men mangler lidt råd/vejledning og et lille skub for at komme videre...


Pris:650 kr


Miniforløb:   Kost,helbred og balance

 Vi gennemgår din kost, hvad skal ændres eller tilføjes - Hvis du spiser forkert mad eller for meget forarbejdet mad eller junk food eller for meget sukker.Så kommer man i underskud.Så er de essentielle vitaminer/mineraler/antioxidanter og fiskeolie/hørfrø olie gode at tilføre din krop.Især for din hjerne og hjerte og din hud og krop..(der kan være visse fødevarer som trikker din lyst til sukker eller usund mad.


Vi  kan gennemgår et skema, hvis du ønsker det hvor jeg undersøger om du har mangelsymptomer og du måske har nogen problemer med fx.manglede energi, uren hud, diarré, søvnløshed, migræne, kramper, ingen appetit, hud+hår+negle, dit syn, styrke dit immunforsvar, stor lyst til sukker, eller tegn på for tidlig ældning, forstoppelse m.v. 

Og det kan jeg hjælpe dig med - Vi mødes hos mig ca. 2 gange


Pris:   1000 kr.


Forhandler:   kosttilskud fra Nani Foodstate og Helsam ,Nyborgraad hørfrøolie, og lækre Dadel bar fra Ganefryd...KOM IGANG

Kontakt mig - helt uforpligtende !


Mobil:                   60 71 23 28

Email:                    Brittriemer70@gmail.com

Adresse:              Ove Billesvej 20, 4340 Tølløse* Betaling via bank overførsel:   info vil fremgå på faktura

   eller Mobile Pay på nr. 60712328