INSPIRATION

KOST & MOTION

Problemer med f.eks overvægt, eksem, svamp eller fødevare intolerance, kan være en bivirkning af en mangelfuld eller forkert sammensat kost. Yderligere faktorer som påvirker din velvære og til spise forkert, kan være stress, nedtrykthed eller mangel på søvn.


En sund og varieret kost kan hjælpe dig til at komme ovenpå, at føle velvære og få overskud. En livsstils ændring kan også mindske problemer hudproblemer og fødevare intolerance. Det kan også være at der slet ikke er tale om fødevare intolerance, men at det er nok at justere på balancen af hvad du spiser.


Sund og varieret kost er som udgangspunkt meget enkelt, men kan være svært at komme igang med. Især hvis sukkertrangen ofte fylder for meget. Men den gode nyhed er at den godt kan 'tæmmes', hvis man blot bliver opmærksom på hvordan man kommer omkring den. Det handler om en grundlæggende kostomlægning, hvor der selvfølgelig også kan blive plads til 'dansk hygge...med det søde. Kunsten er at begrænse sig, have sunde snack ved hånden hvis sukkertrangen er ved at tage over eller viljen til at vælge fra, og sige NEJ TAK. Det kan være svært... især i begyndelsen. Men det bliver lettere med tiden. Og det bedste er hvis man falder hesten , så er der en ny dag i morgen, hvor man kan kan fortsætte den 'gode vej'.


Jeg mener at kost og motion hører sammen, og er en vigtig kombination hvis man ønsker at tabe sig eller holde sin krop sund og stærk. Også selvom man kan lide hvad man ser i spejlet. Skader kan komme pludselig, alderen rykker og her er en sund og stærk krop essentiel. En stærk ryg og mave, hjælper dig med at passe på dig selv! Stærke muskler betyder ikke nødvendigvis 'store' muskler. Det afhænger helt af hvad du ønsker! Desuden har man lettere ved at tabe sig når kroppen er aktiv fordi hvile pulsen stiger - også når du ligger på sofaen. Fast motion giver dig også mere overskud i hverdagen, du styrker dine knogler og dine glæde.


...SÅ MOTION GIVER DIG:

- Livsglæde.

- Stærke knogler.

- Stærke muskler og stærk krop.

- Bedre forbrænding.

- Øget energi.


LAD MIG HJÆLPE DIG MED AT:

- Lægge fundamentet for en sund livstil, baseret på dine ønsker og behov.

- Undersøge hvilke vitaminer, og olier du har brug for.

- Sætte dig ind i hvad en sund og varieret kost er, og hvilke råvarer du med fordel kan vælge.

- Få dig godt igang med at motionere.

- Være din støtte og vejleder.


Ved at gennemgå din nuværende kost og motionsvaner kan jeg justeret på disse og lægge en plan, der passer præcist til dig. Det er vigtig at få målt og vejet dig, så vi kan se hvordan du har flyttet dig. Vægten alene kan man ikke regne med, for muskler vejer mere end fedt, og det er derfor vigtigt også at måle på udvalgte kontrol steder. Hvordan vi bygger et forløb op, er helt op til dig. Jeg kommer med forslag og guider dig mod dine mål...


HVAD VENTER DU PÅ...


Jeg er klar ,jeg kan - du vil - jeg ved hvad der skal til!